کاربرد پروبیوتیک ها در صنایع غذایی و غذاهای فراسودمند

برگزارکننده : شرکت سامانه کیفیت شرق-شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی-انجمن صنایع غذایی ایران-کلینیک بسته بندی

14 شهريور ماه 1392

محور های همایش

کاربرد پروبیوتیک ها در صنایع غذایی و غذاهای فراسودمند

محورهای همایش :
مفاهیم اولیه:

  • آشنایی مقدماتی با نقش میکرو ارگانیزم ها در دستگاه گوارش و هضم و جذب
  • مفاهیم و ابهامات موجود در تعریف (های) پروبایوتیک ها
  • بقاء پروبایوتیک ها در دستگاه گوارش
  • جایگاه پری بایوتیک ها
ویژگی ها:
  • ویژگی های لازم برای انتخاب پروبایوتیک ها چیست و چه تغییراتی در سالهای اخیر بوجود آمده است؟
  • چگونه می توان پروبایوتیک ها را شمارش و شناسایی کرد؟
  • میزان (دوز) مصرف پروبایوتیک ها چقدر باید باشد؟
  • تا چه اندازه می توان به ایمنی پروبایوتیک ها اطمینان داشت؟
  • برای استفاده در صنعت از چه پروبایوتیک هایی استفاده کنیم؟
  • استانداردها در مورد پروبایوتیک ها چه می گویند؟
  • جایگاه پرو بایوتیک های بومی در تولید داخلی چیست؟ برای رسیدن به آن چه پروسه ای را باید طی کرد؟
  • نقش سیستم های مدل در مطالعه پروبایوتیک ها چیست؟
کاربردها:
  • بازاریابی فراورده های پروبایوتیک
  • قوانین مربوط به پروبایوتیک ها و مراجع کنترل کننده
  • ابداعات جدید و دامنه کاربرد پروبایوتیک ها در صنایع غذایی

باهمایش :: ارائه شده توسط مجموعه همایش نگار
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت فرازنت می باشد © 1387 - 1397