کنفرانس ملی چالش های زیست محیطی و چشم انداز صنعت کشاورزی ، آبزیان و غذا

برگزارکننده : سازمان نظام صنفی کشاورزی استان خوزستان با همکاری پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور و سایر نهادهای مرتبط

20 آذر ماه 1395

محور های همایش

کنفرانس ملی چالش های زیست محیطی و چشم انداز صنعت کشاورزی ، آبزیان و غذا

محورهای کنفرانس :

  • کشاورزی :
  • صنایع غذایی و صنایع تبدیلی
  • اصلاح نباتات،بیوتکنولوژی ومهندسی ژنتیک
  • مکانیزاسیون ومکانیک ماشینهای کشاورزی
  • ترویج ومدیریت کشاورزی
  • گیاه پزشکی
  • آب وخاک
  • زراعت
  • دامپروری و علوم دامی
  • علوم محیط زیست
  • باغبانی
  • و تمام موضوعات مرتبط با علوم کشاورزی
  • آبزیان :
  • ماهیان سردابی
  • ماهیان گرمابی
  • ماهیان خاویاری
  • میگو، سخت پوستان و نرم تنان
  • آبزی پروری در قفس و ماهیان دربایی
  • بیولوژی و فیزیولوژی
  • تکثیر و پروی
  • ژنتیک و اصلاح نژاد
  • غذا و تغذیه
  • بهداشت و بیماربها
  • اکولوژی و محیط زیست
  • فرآوری
  • بازار و اقتصاد
  • و تمام موضوعات مرتبط با شیلات و آبزی پروری
  • صنعت غذا :
  • روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
  • روش های نوین پایش کیفیت
  • ایمنی مواد غذایی
  • فرآورده های غذایی ارگانیک
  • ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
  • فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
  • نانو فناوری در صنایع غذایی
  • مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
  • کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
  • بسته بندی در صنایع غذایی
  • بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
  • فرآوری پسماندهای کشاورزی
  • تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
  • راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
  • روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی
  • نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
  • شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
  • بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
  • اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی
  • بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی
  • نقش صنايع غذايي در مديريت تغذيه جامعه
  • گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
  • میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا
  • سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
  • کاربرد ضایعات مواد غذایی
  • مواد نگهدارنده طبيعي
  • روش هاي کاهش بکارگيري افزودني ها و مواد نگهدارنده مصنوعي در محصولات غذایی
  • استانداردهاي استفاده از افزودني ها و مواد نگهدارنده
  • نقش غذاهاي آماده در مديريت بحران
  • شيوه هاي محافظت مواد غذایی بسته بندي شده از آلودگي هاي نامتعارف
  • روش هاي شناسایی و رفع آلودگي هاي نامتعارف در مواد اوليه و توليدات صنايع غذایی ذخيره شده
  • جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
  • فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
  • روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
  • مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
  • روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی
  • بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
  • فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)
  • چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی
  • و تمام موضوعات مرتبط با علوم صنایع غذایی
  • محیط زیست :
  • حوزه محیط زیست انسانی:
  • مدیریت، برنامه ریزی و آموزش محیط زیست
  • اقتصاد،حقوق، اخلاق و فرهنگ محیط زیست
  • گردشگری، ارزیابی و آمایش سرزمین
  • آلودگی ها(آب،خاک،هوا،صوت) و تغییرات اقلیمی
  • استاندارسازی،سیستم های مدیریتی،ایمنی،بهداشت و محیط زیست
  • مدیریت، طراحی و برنامه ریزی شهری
  • مدیریت پسماند و بازیافت
  • مهندسی آب و فاضلاب
  • سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS )
  • حوزه محیط زیست طبیعی:
  • تنوع زیستی، حفاظت از زیستگاهها و مناطق حفاظت شده
  • زمین شناسی زیست محیطی
  • جغرافیا و برنامه ریزی ( طبیعی، شهری، روستایی، گردشگری)
  • مدیریت پایدار جنگل و مرتع و ذخایر ژنتیکی
  • مدیریت بحران (سیل، زلزله، آتش سوزی در جنگلها و مراتع، طوفان و گرد و غبار)
  • مدیریت اکوتوریسم و توسعه پایدار
  • مدیریت و حفاظت از پستاندارن و آبزیان دریایی
  • مدیریت انرژی:
  • انرژي هاي تجديد ناپذير: (نفت، گاز، زغال سنگ و...)
  • انرژي هاي تجديد پذير: (انرژی باد، آب،امواج،زمین گرمایی،زیست توده،خورشیدی،هسته ای،انرژی هیدروژنی و پیل سوختی و... )
  • مديريت و بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع مختلف
  • آموزش و آگاه سازی مصرف انرژی ، اقتصاد و مدیریت منابع انرژی
  • فن‌آوريهاي نوين توليد، انتقال و توزيع انرژي ، ضرورت امنیت و پایدار انرژی
  • سیستم های انرژی، روشها و رویکردهای نوین در مدیریت پایدار انرژی
  • پدافند غیرعامل و پدافند زیستی:
  • نقش پدافند غير عامل در حفظ و تامین منابع انرژی و محيط زيست
  • نقش فرهنگ سازي و آموزش در توسعه پدافند زیستی
  • روشها و رویکردهای نوین و پایداردر حوزه مهندسی محیط زیست و پدافند غیرعامل
  • فناوریهای نوین در حوزه مهندسی محیط زیست
  • راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار در حوزه مهندسی محیط زیست
  • راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار در بخش مدیریت انرژی
  • راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار در حوزه پدافند زیستی و پدافند غیرعامل
  • سایر مباحث مرتبط با علوم و مهندسی محیط زیست

باهمایش :: ارائه شده توسط مجموعه همایش نگار
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت فرازنت می باشد © 1387 - 1397