محور های همایش
سومین کنفرانس بین المللی سالانه علوم و صنایع غذایی
محورهای همایش:
- علوم و صنایع غذایی
- نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکرو بیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط صنایع غذایی
- راهکار های کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
- فرمولاسیون مواد غذایی
- صنایع فرآورده های گوشتی
- صنایع فرآورده های غلات
- صنایع بسته بندی مواد غذایی
- صنایع فرآورده های لبنی
- صنایع روغن
- سایر محورهای مرتبط با علوم و صنایع غذایی